.

Except for external light fittings, the completed rear of the hall.

The pad for the water tanks, origionally planned with a concrete base but with our reduced renovation budget, now a wooden frame with crusher dust – at the rear of the pad is the septic tank.

The balustrade  is constructed of hardwood timber rails and posts with stainless steel wire.

The completed stairs from the kitchen to the  stage area.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s