FINE WEATHER, UNINTERRUPTED PROGRESS.

An earlier photo of inside the hall showing the scaffolding erected to allow the replacement of damaged roof rafters.

Spreading of roadbase over a very wet area at the rear of the hall to give access for the installation of the septic and water tanks.

Earth was removed to allow water to escape from the wet area at the rear of the hall. The  white water pipes draining roof water indicate the eventual position of the two water tanks that will be placed beside the hall.

A new decking board floor in the completely re-built side entry.

The first completed window

More progress on the new front stairs.

The last of the external cladding. The front deck wall with the toilet doorway at the rear.

Most of the new timber used in the hall restoration is prepared on this saw bench.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s