BEFORE THE RAIN

The scaffolding, a complex construction, took some time to erect by  scaffolding specialists.

The north wall re-clad.

The front deck looking from the new hall front door.

The toilet hallway looking from the kitchen end, constructed with same decking boards as the rest of the external flooring.

The disabled ramp from the kitchen end.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to

  1. Peter, peter, pumpkineater ... says:

    It looks like a great work. Why did you chopped the head of the man in the last pic? Have you more pics. One from the Obi Obi River, where I went with the canoe that time?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s