RAIN and lots of it, so work has stopped.

Weather protection fitted by the Building Committee.

Prior to the rain

The start of the hallway to the kitchen.

 

To the left, the disabled ramp posts and the start of the flooring for the kitchen and toilet.

Completed eave framework.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to

  1. Bob Dyer says:

    Congratulations to the present hall committee and all present and past members for there hard work to achieve what will be a great result for the community the photos show the scale of the restoration and looking forward to the first of many functions in the hall. Bob Dyer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s